Ta ett skritt frem med en
som er ett skritt foran.

Bli mester på skolen med en som har blitt det før deg.

Best i klassen

Alle våre lærere har karakteren seks i fagene de underviser i. De må også være frombersertifisert for å undervise gjennom oss.

Læring på dine premisser

Vår digitale undervisningplattform gir deg muligheten til å lære hvor som helst og når som helst. Du kan også ta opp undervisningen slik at du alltid har de gode forklaringene tilgjengelig når du trenger de.

Gratis prøvetime

Vi vet at det vi gjør fungerer. Derfor er første time helt gratis hos oss.

Vi tilbyr topp kvalitet privatundervisning til markedets beste pris. Dette er hvordan vi gjør det →

01.

For å bli Fromberlærer må du ha særlig høy kompetanse innenfor et eller flere fag. I praksis betyr dette karakter 6 eller høyere utdanning.

04.

Alle lærere som får mulighet til å undervise gjennom Fromber sender inn politiattest. For å bli en Frombersertifisert lærer må man ha plettfri vandel.

02.

Vi stiller tydelige krav til at alle lærere deler våre Fromberverdier.

05.

Etter grundig evaluering vil de egnede kandidatene få tilgang til å opprette en lærerprofil og tilby sin kunnskap til andre.

03.

Alle kandidater må inn til intervju hvor vi kvalitetssikrer lærerens pedagogiske og mellommenneskelige ferdigheter.

06.

Fromber ivaretar og utvikler lærerens kompetanse innen pedagogikk, metodikk og didaktikk gjennom egne kurs for å oppnå best effekt av læring.

01.

For å bli Fromber-sertifisert må du ha særlig høy kompetanse innenfor et eller flere fag. I praksis betyr dette karakteren 6 eller høyere utdanning.

02.

Vi stiller tydelige krav til at alle lærere deler våre Fromber-verdier. Du må ha driv, engasjement og et ønske om å inspirere.

03.

Alle kandidater fyller ut Fromber-skjemaet og sender det inn til oss. Aktuelle søkere kalles deretter inn til et intervju.

04.

Alle lærere som får mulighet til å undervise gjennom Fromber sender inn politiattest. For å bli en Fromber-sertifisert lærer må man ha plettfri vandel.

05.

Etter grundig evaluering vil de egnede kandidatene få tilgang til å opprette en lærerprofil og tilby sin kunnskap til andre.

06.

Fromber ivaretar og utvikler lærerens kompetanse innen pedagogikk, metodikk og didaktikk for å oppnå best effekt av læring.

Bestill gratis kartleggingstime nå

Fromber skal lede alle sine brukere til å bli den aller beste utgaven av seg selv, slik at de kan dele sin essens til samfunnet vi lever i. Vi kaller dette “potensial-maksimering 2.0”. 

Nyhetsbrev

Fromber © 2020 All rights reserved